| zeynep | Tarih: Cumartesi, 2010-10-09, 12:55 PM | Bu Online Filme yazilan cevaplar # 1 |
Site Yardımcısı
Grup: Site Yöneticisi
Eklediği film Sayısı: 1105
Ödüller: 4
SITEMIZDE UYELIK SISTEMI YOKTUR!
Durum: Çevrimdışı
|
Yazan: zeynep
Yapım:2007 ~ ABD Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik Yönetmen:Oren Peli Oyuncular:Katie Featherston, Micah Sloat, Ashley Palmer, Amber Armstrong, Crystal Cartwright, Mark Fredrichs, Michael Bayouth, Randy Mcdowell, Tim Piper Senaryo:Oren Peli Yapımcı:Oren Peli, Steven Schneider, Jason Blum Görüntü Yönetmeni:Oren Peli Dağıtım:Medyavizyon Filmin Websitesi:www.paranormalactivity-movie.com Süre:1 saat 39 dk Gösterim Tarihi: 15 Ocak 2010 (Türkiye) Film Özet Genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlıyor ve evlerini kamera sistemiyle donatıyor. İşte paranormal activity bu kameralara yansıyan görüntülerden oluşuyor sadece. 1. Bölümü izle
Yeni Filmlerden Anında Haberdar olmak için Facebook Sayfamıza katılın!
Bu Filmi Arkadaşlarınızla paylaşmak için aşağıdaki Baloncuk Paylaşım Butonuna Tıklayın!
Izlediginiz Filmlere Lutfen Yorum Ekleyiniz... Yorum eklemek icin tiklayiniz...
|
| |
|
|
| Zoomizle'yici | Tarih: Cumartesi, 2011-01-01, 12:19 PM | Bu Online Filme yazilan cevaplar # 2 |
|
Grup: Ziyaretçi
|
Yazan: Zoomizle'yici
Bu ne saçma bir film yaa bekledim bekledim bişey yok
|
| |
|
|
| ekrem | Tarih: Cumartesi, 2011-01-01, 12:21 PM | Bu Online Filme yazilan cevaplar # 3 |
|
Grup: Ziyaretçi
|
Yazan: ekrem
bence çok korkunç ben korktum
|
| |
|
|